jueves, 24 de noviembre de 2011

Dijous 27 d’Octubre
Avui hem tingut la primera classe amb l’Eduard. Després de la xerrada del Francesc Busquets vaig pensar que seria interessant treballar el JClic a classe, i l’Eduard ens ha ensenyat a elaborar-ne un a través del JClic Author, que és un programa que serveix per crear les activitats del JClic.
M’ha agradat molt aprendre a utilitzar el JClic perquè penso que és una activitat molt útil per treballar amb nens/es d’educació infantil. Aquest programa permet que els infants puguin fer activitats com: jocs d’associació, de memòria, d’exploració, trencaclosques, activitats de completar textos, d’omplir forats, mots encreuats, sopa de lletres, entre moltes altres.
En el JClic que hem elaborat el Marc i jo hem creat 2 activitats d’animals, una era un trencaclosques i l’altre un joc de memòria, pensem que aquesta és una bona manera de treballar les TIC a l’aula.
L’Eduard també ens ha portat una pissarra digital, penso que és molt important conèixer les noves tecnologies, perquè vivim en un moment on està canviant la metodologia d’ensenyament a les aules, de cada vegada s’introdueixen més les TIC a la classe. I per tant és molt important que tinguem els coneixements necessaris. Penso que en un futur quan em trobi una pissarra digital a la classe ja tindré uns coneixements bàsics de com utilitzar-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario